Следвайте ни:
Image Alt

Shop

грижа за коса

Възстановяващ Шампоан с масло от лавандула-250 мл

  • Подхранва изтощената тънка и чуплива коса
  • Подходящ за коса с мазни корени и сухи краища
  • Не дразни кожата на скалпа
  • Подобрява еластичността на косата и ѝ помага да възстанови естествената си мекота, блясък и обем

8.99лв. 6.00лв.

Код: 37 Категория: Етикети: ,

Описание

  • Подхранва изтощената тънка и чуплива коса
  • Подходящ за коса с мазни корени и сухи краища
  • Не дразни кожата на скалпа
  • Подобрява еластичността на косата и ѝ помага да възстанови естествената си мекота, блясък и обем

Шампоан ЛАВАНДУЛА комбинира внимателно подбрани естествени съставки, известни със своето успокояващо, укрепващо и подхранващо действие. Чрез тях мъдростта на природата идва на помощ на изложената на стрес и вредни външни въздействия коса и кожа. Лавандуловото масло има антисептични и възстановяващи свойства, подхранва и улесняват връщането на косата към нейното естествено, блестящо от здраве състояние.Успокоява кожата на скалпа  богато на антиоксиданти, които помагат на косата да устои на неблагоприятните въздействия на средата.
Шампоанът има приятен успокояващ аромат и образува нежна пяна, която почиства, без да изсушава, връща усещането за жива, гъвкава и здрава коса.

Активни съставки:
Етерично масло от Лавандула (Lavandula)
Има антигъбичните свойства, подобрява общото състояние на косата, стимулира растежа , спира косопада предотвратява цъфтежа.

Масло от ветивер

Той възстановява кератиновите слоеве на косата, намалявайки чупливостта и напречното сечение. Помага да спрете косопада, да се отървете от пърхота, да укрепите корените на косата. Идеален за хора с чувствителен скалп.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса. Масажирайте нежно 1-2 мин и изплакнете. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно.

СЪСТАВ:
AQUA , SODIUM LAURETH SULFATE , SODIUM COCOAMPHOACETATE , COCO-GLUCOSIDE , COCO-GLUCOSIDE , SODIUM OLIVOYL/ COCOYL AMINOACIDS FRUCTOSIDE , LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL , PARFUM , C12-13 ALKYL LACTATE , DISODIUM EDTA , GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE , METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE & METHYLISOTHIAZOLINONE , LINALOOL , CITRONELLOL , GERANIOL , GERANIOL .

Допълнителна информация

Тегло 0.250 kg
Нямате профил?

Регистрация

X
AQUA (вода)

Основа на водната фаза и разтворител на хидрофилни (лесно свързващ с водата) вещества.

SODIUM LAURETH SULFATE

Натриев лаурет сулфат е ПАВ (Повърхностно активно вещество) и има миещи, разпенващи свойства. Намира се широко в различни козметични продукти, неговата цел е да премахнат замърсяванията от кожата и косата, също така има приложение и в производство на миещи и перилни препарата.

SODIUM COCOAMPHOACETATE

Амфотерен (проявява киселинен и основен характер) ПАВ (Повърхностно активно вещество), получено на основата на мастни киселини от кокосово масло. Основните свойства са да подобрява разпенващата способност, има меко почистващо действие в меки и не дразнещи шампоани за деца и възрастни, създава приятен сетивен опит.

COCO-GLUCOSIDE

Естествен сърфактант. Изключително мек и е един най-нежните добре почистващи агенти, много добра разпенващи свойства, биоразградим, също така той е походящ за почистването на чувствителна кожа, а в продуктите на грижа за косата омекотява структурата на косъма и позволява лесно разресване.

COCO-GLUCOSIDE

Естествен сърфактант. Изключително мек и е един най-нежните добре почистващи агенти, много добра разпенващи свойства, биоразградим, също така той е походящ за почистването на чувствителна кожа, а в продуктите на грижа за косата омекотява структурата на косъма и позволява лесно разресване.

SODIUM OLIVOYL/ COCOYL AMINOACIDS FRUCTOSIDE

силно пенещи повърхностно активни вещества, получени от плодова захар, от кокосово масло и зехтин и частичната натриева сол - напълно естествена, напълно екологично чисти.

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL

Лавандуловото масло участва във формули на козметични продукти като кремове, лосиони, парфюми и др. То има подхранващо, стимулиращо регенерацията на клетките, дезодориращо и успокояващо действие. Лавандуловото масло участва в продуктът за чувствителна кожа, продукти за грижа за бебето и др.

В ароматерапията, то най-често се прилага при състояния на безпокойство, стрес, безсъние и др. тъй като се смята че има благоприятно отпускащо и релаксиращо действие.

PARFUM

 

C12-13 ALKYL LACTATE

Многофункционален агент, едни от тях е като овлажняващ ефект, анти-дразнещи свойства и може да се използва в широка гама продукти за лична хигиена и др. Този продукт е лек агент за намаляване на миризмата, който позволява да има участие във формулировката на дезодоранти, в анти-пърхот формулировките намаляват дразненето и сърбежа, имат ефект на кондициониране на косата.

DISODIUM EDTA

В производството може да се използва като консервант, стабилизатор, хелатор, среща се в козметиката и продуктите за лична хигиена тези съставки се използват широко и могат да бъдат намерени в овлажнители, продукти за почистване на кожата, продукти за лична чистота, сапуни за баня, шампоани, балсами и др. Също така се използва  за да се защитят ароматните съединения и да се предотврати гранясването/разваляне.

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE

Получен е от бобови растения, универсално използваем полимер в шампоани и агенти за последваща обработка на косата с висока кондиционираща способност.

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE & METHYLISOTHIAZOLINONE

са широко използвани консерванти, които са течни козметични продукти и продукти за лична хигиена.  И двата консерванта инхибират (подтискат) растежа на бактериите в козметичните продукти.

 

LINALOOL

Може да се срещне в продукти като грижа за косата, хигиенни продукти, перилни препарати, овлажнители, червила и др. Той се използва като ароматно средство. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

CITRONELLOL

е съставка, която се съдържа в някои етерични масла, сладкия му аромат се използва в парфюмерията и козметиката за подобрява аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

GERANIOL

е съставка, която се среща в някои етерични масла и се счита за високо ценено масло в козметиката, парфюмерията и ароматерапията. Той е естествен антиоксидант, в козметиката се използва за суха и чувствителна кожа, сладък и хубав аромат подобяващ на роза. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

GERANIOL

е съставка, която се среща в някои етерични масла и се счита за високо ценено масло в козметиката, парфюмерията и ароматерапията. Той е естествен антиоксидант, в козметиката се използва за суха и чувствителна кожа, сладък и хубав аромат подобяващ на роза. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.