Следвайте ни:
Image Alt

Shop

грижа за ръце и тяло

Успокояващ сапун за ръце и тяло с масло от лавандула 100 гр

  • Балансира влагата на кожата
  • Тонизира и придава мек и хубав външен вид на кожата
  • Почиства добре кожата
  • Антибактериално и антисептично действие

3.90лв.

Описание

          Балансира влагата на кожата

  • Тонизира и придава мек и хубав външен вид на кожата
  • Почиства добре кожата

Сапуните убиват 99,99% от обикновените бактерии, като същевременно поддържа ръцете ви с  тонизиращи, хидратиращи и омекотяващи съставки.Eтеричното масло от лавандула е известно като едно от най-популярните етерични масла и е установено антибактериална активност срещу различни патогенни бактерии при човека.Релаксираща лавандула оставя кожата ви да се чувства обновена и освежена с копринено,успокояващо усещане без да изсушава кожата.

Активни съставки:

Натурално етерично масло от лавандула

Действа успокояващо, релаксиращо и облекчава нервното напрежение. Успокоява кожните раздразнения и е ефикасно средство при екзема, дерматит, стрии по кожата, гъбички, акне.

Действа антисептично.

Глицерин -засилва образуването на нови кожни клетки, ускорява оздравителния процес на кожата  което помага за намаляване на възпалителните процеси и състояния като псориазис и екземи.

SODIUM PALMATE- СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНА ФОРМУЛА С ЕСТЕРИ НА МАСТНИТЕ КИСЕЛИНИ НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА,ПОЛУЧЕНИ ОТ ПАЛМОВИ МАСЛА И ГЛИЦЕРИН. НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ .

СЪСТАВ:
SODIUM PALMATE , SODIUM PALM KERNELATE , AQUA , GLYCERIN , LAVANDULA OFFICINALIS FLOWER OIL , PARFUM , CELLULOSE GUM , COCO-GLUCOSIDE , TETRASODIUM EDTA , TETRASODIUM EDITRONATE , LINALOOL , LIMONENE , CI 51319 .

Допълнителна информация

Тегло 0.110 kg
Нямате профил?

Регистрация

X
SODIUM PALMATE

ПАВ, получен от палмово масло (мастна киселина) с натриев хидроксид (алкал) чрез процес осапуняване (производство на сапун обикновено от мазнини, то се случва когато мастните киселини взаимодействат с алкалната киселина). Използва се в производството на сапуни и козметика.

SODIUM PALM KERNELATE

ПАВ и емулгатор (натриева сол) и е получен от масло от палмови ядки с натриев хидроксид. Среща се в състава за производство на сапуни.

 

AQUA (вода)

Основа на водната фаза и разтворител на хидрофилни (лесно свързващ с водата) вещества.

GLYCERIN

Получен е от мазнини и масла и се използва като овлажнител в козметичните продукти.

LAVANDULA OFFICINALIS FLOWER OIL

 

PARFUM

 

CELLULOSE GUM

Целулозата е естествен компонент, който се намира по клетъчните стени на растенията. Целулозната гума се използва като сгъстител и гелообразуващ агент.

COCO-GLUCOSIDE

Естествен сърфактант. Изключително мек и е един най-нежните добре почистващи агенти, много добра разпенващи свойства, биоразградим, също така той е походящ за почистването на чувствителна кожа, а в продуктите на грижа за косата омекотява структурата на косъма и позволява лесно разресване.

TETRASODIUM EDTA

Използва се в козметиката като съставка за предотвратяването на продукта да гранясване (влошаване качеството на продукта).

TETRASODIUM EDITRONATE

Съединение, което предотвратява промени в цвета и аромата на продукта.

LINALOOL

Може да се срещне в продукти като грижа за косата, хигиенни продукти, перилни препарати, овлажнители, червила и др. Той се използва като ароматно средство. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

LIMONENE

Има свеж и сладък цитрусов мирис. Това е естествено вещество, намиращо се в много цитрусови плодове. В козметиката се използва като ароматна съставка при формулирането на продукти за баня, почистващи продукти, продукти за коса, шампоани, разкрасяващи продукти, овлажнители, парфюми и др. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, според Европейското законодателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

 

CI 51319