Следвайте ни:
Image Alt

Shop

грижа за лице

Ексфолираща-пилинг маска за лице розово масло ,розово абсолю, витамин Б5.Б3 Микроводорасли и Морска луга-50 мл

ексфолираща- пилинг маска с микроводорасли и морска луга

  • Перфектно гладка кожа
  • Премахва мъртвата тъкан и почиства в дълбочина
  • Успокоява кожата
  • Придава хубав външен вид на кожата

10.00лв. 5.53лв.

Код: 69 Категория: Етикети: ,

Описание

         Перфектно гладка кожа

  • Премахва мъртвата тъкан и черни точки .
  • Дълбоко почистване на кожата, детоксикация.
  • Успокоява кожата
  • Придава красив външен вид на кожата

Тройно активна маска за лице  перфектно изглажда кожата на лицето, стимулира микроциркулацията, придава свеж блясък. Съдържа бял клей (глина) с успокояващо и изглаждащо действие, кокосов пенител за най-нежно почистване на лицето, масло от шеа с омекотяващо действие, овлажняващ комплекс (плодови и аминокиселини), розово масло, розово абсолю и комплекс от витамини Б5, Б3 и витамин Е. Лицето е основно, но деликатно почистено, тена е озарен и изсветлен.

Розово абсолю:
Розовото абсолю се получава чрез екстракция на розов конкрет .Притежава силен хидратиращ ефект.
Българско розово масло

Основните ползи на розовото масло, използвани и търсени в козметологията е, че то изглажда бръчките, като стимулира синтеза на колаген, тонизира и успокоява възпалена кожа, намалява белези . Особено се препоръчва при суха и чувствителна кожа. Допринася за еластичността и укрепване на кожните капиляри, предотвратява появата на бръчки.

Масло от Ший

Регенерира кожата;
Стимулира производството на колаген, което прави кожата по-силна, по-еластична и по-млада ,
масло от ший намалява осезаемо риска от ранна поява на бръчки, Премахва бръчки, фини линии и белези ,Антиоксидант, има Противовъзпалително действие.
Стимулира повърхностната микроциркулация
дълбоко хидратира укрепва кожата .

Бялата глина (каолинова глина)-богат източник на минерали подхранва, стяга, лекува кожата от акне премахва бръчките.Каолинът е богат на силициев диоксид, който спомага за регенерирането на кожата, стимулира кръвообращението и същевременно нежно ексфолира и почиства. Той адсорбира примесите, без да премахва естествените мазнини в кожата, което го прави много подходящ за суха и чувствителна кожа.

Витамин Б5:Полза на витамина е, че той може да помогне да се заличат белезите. Като антиоксидант, ускорява заздравяването на увредената кожа и предотвратява задържането на белезите за по-дълго време. В допълнение, поддържа кожата хидратирана и помага да се възстановяват увредените области.

Витамин В3 играе важна роля в борбата с хиперпигментацията. Той има способността да потиска трансфера на меланин от клетките, които го произвеждат, към повърхностните кожни клетки, в които се натрупва този пигмент. В резултат на това наличните пигментни петна избледняват и се предотвратява образуването на нови.При бръчки ,загуба на еластичност, торбички , подпухване, отпускане на кожа.Витамин В3 потиска отделянето на възпалителни вещества, стимулира синтеза на колаген, ограничава загубата на еластин и задържането на излишна вода в кожата. Предотвратява снижаването на кожния имунитет, причинено от UV лъчите, ниацинамидът е перфектният помощник за предпазване от преждевременно стареене.

Витамин Е предотвратява образуването на бръчки като блокира увреждането на свободните радикали. Той третира бръчките, като увеличава производството на колаген и съединителната тъкан, която поддържа еластичната кожа. Витамин Е също третира бръчките, като поддържа новия растеж на клетките на кожата и ускорява регенерацията на клетките.

Кафяви петна: Кафяви петна по кожата са причинени от стареене, увреждане на свободните радикали.Витамин Е предотвратява и възстановява увреждането на свободните радикали. Той спомага за облекчаване и изглаждане на грубата кожа чрез приглаждане на клетъчните мембрани и насърчаване на регенерацията на клетките.

Глицерин: стимулира ексфолирането на мъртвата кожа. Следователно, след продължителна употреба на глицеринови продукти, кожата става по-гладка и луничките и петна изсветляват. Увеличава образуването на нови кожни клетки, ускорява оздравителния процес на кожата, което помага за намаляване на възпалителните процеси и състояния като псориазис и екзема.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Започни употреба през два дена в продължение на 6 дни, след това използвайте 1-2 пъти седмично според нуждите на кожата. Силно препоръчително е да се използва след вечерния тоалет . Нанесете достатъчно количество върху подходящ апликатор или върху пръстите. С кръгообразни движения нежно масажирайте маската върху кожата не по-дълго от 1 минута, избягвай зоната около очите. Оставете да изсъхне за не повече от 15 мин. Изплакнете обилно с топла вода и попийте внимателно.

СЪСТАВ:
AQUA , GLYCERIN , KAOLIN , ETHYLHEXYL STEARATE , GLYCERYL STEARATE , DIATOMACEOUS EARTH , BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER , NIACINAMIDE , LUFFA CYLINDRICA FRUIT , LARIX SIBIRICA WOOD EXTRACT , POTASSIUM OLIVOYL HYDROLYZED OAT PROTEIN , ROSA DAMASCENA FLOWER ABSOLUTE , PAPAIN , ROSA DAMASCENA FLOWER OIL , CALCIUM PANTOTHENATE , SODIUM LAURYL SULFATE , XANTHAN GUM , CAPRYLYL GLYCOL , PANTHENOL , TOCOPHERYL ACETATE , POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6 , UREA , PROPYLENE GLYCOL , PARFUM , MAGNESIUM LACTATE , GERANIUM MACRORRHIZUM HERB OIL , ETHYLHEXYLGLYCERIN , POTASSIUM LACTATE , SERINE , ALANINE , PROLINE , MAGNESIUM CHLORIDE , SODIUM CITRATE , GLYCERYL OLEATE , PHENOXYETHANOL , BENZYL ALCOHOL , BENZYL BENZOATE , CITRAL , CITRONELLOL , EUGENOL , GERANIOL .

Допълнителна информация

Тегло 0.082 kg
Нямате профил?

Регистрация

X
AQUA (вода)

Основа на водната фаза и разтворител на хидрофилни (лесно свързващ с водата) вещества.

GLYCERIN

Получен е от мазнини и масла и се използва като овлажнител в козметичните продукти.

KAOLIN

Козметична глина, използва се много във формулировките на маска за лице и други козметични продукти, както и в производството на паста за зъби и др. Каолинът помага на хора с чувствителна и суха кожа, почиства, ексфолира и омекотява.

ETHYLHEXYL STEARATE

 

 

GLYCERYL STEARATE

получава се от растителни мазнини и емулгатор. Използва се широко в козметиката за производство на кремове, лосиони, прахове, сенки, продукти за поддържане на коса и др. Придава мек и гладък външен вид на кожата и балансира хидратацията.

DIATOMACEOUS EARTH

Минерален материал, използван като абразив.

BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER

Маслото от шеа е богато на наситени и ненаситени мастни киселини. Съдържа витамини A, E и Д. Използва се широко в козметика и медицината в направата на кремове против стареене, бебешки козметични продукти и много други. Известно е с естествения си слънцезащитен фактор. Има подхранващо въздействие върху косата и кожата.

NIACINAMIDE

Витамин B3, участва в слънцезащитни продукти за предпазване на кожата от ултравиолетови лъчи, които могат да доведат до преждевременно състаряване на кожата, пигментация, лунички и др. Участва също така в продукти за анти-ейдж, подобрява еластичността, нямалява сухотата и лющенето на кожата.

LUFFA CYLINDRICA FRUIT

Растителен продукт, получен от гъба Луфа. Фукцията му е като абразив.

LARIX SIBIRICA WOOD EXTRACT

Използва се в продукти грижа за кожата, грижа за косата и др. Функцията му е антимикробно, защита на кожата, антиоксидантен и против пърхот, избелващ, средство против стареене, тонизиращи и др.

POTASSIUM OLIVOYL HYDROLYZED OAT PROTEIN

 

ROSA DAMASCENA FLOWER ABSOLUTE

Абсолюто, добивано от маслодайната роза, има силно овлажняващо и хидратиращо въздействие и е подходящо за всички типове кожа. Извлечено чрез деликатен и продължителен процес, розовото абсолю концентрира в себе си всички известни свойства на розовото масло, като добавя към тях антисептичен и противовъзпалителен ефект. Използва се за успокояване на суха и раздразнена кожа.

 

PAPAIN

разграждащ се протеинов ензим, който се намира в Папая. В козметика се използва за ексофолиращи продукти за премахване на мъртвата кожа, използва се широко в много видове козметика.

ROSA DAMASCENA FLOWER OIL

Българското розово масло е едно от най-висококачествените етерични масла в света.
Широката му употреба още от древността е познато в козметиката на маслото е подмладяващо, тъй като задейства заздравителните и регенериращи процеси в кожата, омекотяващо или за успокояване на зачервената и склонна към раздразнение кожа, подобрява еластичността. В грижа за косата се използва за подобряване на космените фоликули, блясъка на косата. Помага в борбата с пърхот и др. В ароматерапията се използва за отпускане при стрес и депресия.

CALCIUM PANTOTHENATE

Наричан още витамин B5 и в козметиката неговата функция е за подхранване на кожа и коса, като овлажнител, като омекотител на кожата и косата и лечение на акне.

 

SODIUM LAURYL SULFATE

XANTHAN GUM

Получава се от царевичен сироп и глюкоза. Участва във формулата на много козметични продукти като грижа за кожа, за коса и устна хигиена. Неговата функция е като свързващо вещество, стабилизатор на емулсия, повърхностно активно вещество (почистващи свойства) и др.

CAPRYLYL GLYCOL

Овлажняващ и подхранващ агент, има антибактериална активност и др. Участва в продукти за лична хигиена, овлажняващи кремове, слънцезащитни продукти, анти-стареене, гримове и др.

PANTHENOL

получава се от витамин В5, известен също като пантотенова киселина. В козметиката участват във формули на продуктите за лична хигиена, продукти за грижа за кожата, продукти за грижа на косата и др. Пантенолът придава на кожата мек и гладък външен вид и я хидратира. Има противовъзпалителни и регенериращи свойства при увредена кожа. Подобрява функцията на кожата и нейната еластичност. Пантенолът и пантотеновата киселина в продуктите за грижа за косата - подобряват външния вид на коса, гъвкавостта и блясъка, подобряват структурата на косъма, която е била увредена физически или химическо третиране.

TOCOPHERYL ACETATE

Познат още като витамин Е и естествен антиоксидант, който обикновено се получава от растително масло, предпазва кожата от излагане на ултравиолетови лъчи, токоферолът хидратира кожата, предпазва кожата от преждевременно състаряване, също така се използва като консервант и др.

POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6

е полимер, помага за стабилизацията на козметичната формула и служи като защитава повърхността на кожата.

UREA

Бял кристален прах, който участва в продукти грижа за кожата, грижа за косата, громове и много други. Има овлажняващи свойства и се използва още за да не се променя киселинно-алкалния баланс на продукта и загубата на влага.

PROPYLENE GLYCOL

Пропилен гликолът се използва в производството на козметични продукти, лекарства, храни и др. Има овлажняващи, възстановяващи еластичността, намялва сухота и лющене на кожата и др. Също така се използва като разтворител, регулатор на вискозитета и др.

PARFUM

 

MAGNESIUM LACTATE

Магнезиева сол от млечна киселина, получена чрез ферментация на въглехидрати. В козметиката се използва като овлажнител.

GERANIUM MACRORRHIZUM HERB OIL

има сладък мирис подобяващ на роза ,намира широко приложение в парфюмерията, ароматерапията и козметиката. В парфюмерията влиза в състава на мъжките парфюми. Козметичните употреби на маслото са за избелващ ефект, пигментирани петна и петна по лицето и кожата. При парфюмерията е отличен фиксатор.

ETHYLHEXYLGLYCERIN

Многофункционален овлажнител, също така тя запазва козметичния продукт в търговския и вид.

POTASSIUM LACTATE

Естествена органична киселина. Има овлажняващи, стягащи, ексфолиращи свойства, ph-регулатор и разтворител.

SERINE

Естествена аминокиселина, която е важна в човешкият организъм. Серинът се използва като средство за подхранване на кожата, за подхранване на косата и я прави здрава и гладка. Аминокиселините са важни за производство на колаген за да повишат еластичността на кожата, предпазват от изсушаване и задържат влагата.

ALANINE

Аминокиселина, която се произвежда от тялото или от други източници като месо, ядки, яйца, риба и др. В козметиката се използва за подхранване на кожата, а в продукти за коса като кондиционери.

PROLINE

Аминокиселина синтезирана и създадена от човешкото тяло, която участва в производството на колаген и се използва в продукти за анти-ейдж, подновява стареещите кожни клетки. Пролинът прави кожата по-блестяща, намалява бръчките и стареенето кожата.

MAGNESIUM CHLORIDE

 

SODIUM CITRATE

Естествена съставка, която се добива от цитрусови плодове. Използва се за регулиране на ph.

GLYCERYL OLEATE

Получава се от масла и мазнини, спомага за образуването и стабилизиране на емулсии и като кондиционер на кожата (омекотява и прави гладка кожата).

PHENOXYETHANOL

Използва се като консервант в козметичните продукти, също така като стабилизатор в сапуни и парфюми.

BENZYL ALCOHOL

е органичен алкохол, съдържащ плодове. Използва се широко в много видове козметика като за лична хигиена, бебешка, за баня, грижа за косата и кожата и др. Участва като разтворител, консервант, Ph-регулатор и др.

BENZYL BENZOATE

Органичен алкохол, съдържащ плодове и чайове. Използва се широко в много видове козметика като за лична хигиена, бебешка, за баня, грижа за косата и кожата и др. Участва като разтворител, консервант, Ph-регулатор и др.

CITRAL

Съставка, която се съдържа в някои етерични масла, силна и свежа миризма подобяващ лимонени кори, изпозлва се в парфюмерията и козметиката за подобряване на аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, според Европейското законодателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

CITRONELLOL

е съставка, която се съдържа в някои етерични масла, сладкия му аромат се използва в парфюмерията и козметиката за подобрява аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

EUGENOL

Съставка, която се съдържа в някои етерични масла, в козметиката се използва като ароматна съставка.

GERANIOL

е съставка, която се среща в някои етерични масла и се счита за високо ценено масло в козметиката, парфюмерията и ароматерапията. Той е естествен антиоксидант, в козметиката се използва за суха и чувствителна кожа, сладък и хубав аромат подобяващ на роза. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.