Следвайте ни:
Image Alt

Shop

грижа за лице

Коригиращ Избелващ СС крем SPF 15 /30 мл

Напълно Коригиращ Избелващ & Защитен СС крем SPF 15

  • Предпазва кожата от UV лъчи и слънчеви вреди
  • Хидратира кожата и я поддържа еластична
  • Намалява нарушенията в пигментацията и озарява кожата

27.99лв.

Описание

  • Предпазва кожата от UV лъчи и слънчеви вреди
  • Хидратира кожата и я поддържа еластична
  • Намалява нарушенията в пигментацията и озарява кожата

Дълготраен цвят & UV защита; висока устойчивост на изтриване, вода и себум. Намалява нарушенията в пигментацията и озарява кожата. Изравнява тена, възстановява розовия, прозрачен блясък и кадифен вид на кожата. Нежната ултра фина текстура дълбоко хидратираща, е обогатена със нова генерация капсулирани пигменти – „Color Control“, които се освобождават при контакт с кожата и се приспособяват по естествен начин, придавайки на вашия тен светлина и прозрачност. Това гарантира избягването на неравномерно разпределени тъмни и светли петна по лицето. Нова формула осигурява съвършена апликация за по-дълъг период от деня. Надеждна грижа и защита е осигурена от най- съвременните слънчеви филтри и розов комплекс с лек и нежен аромат на розово абсолю/. Натурален изсветляващ агент подпомага изсветляващия ефект и през деня.

СЪСТАВКИ:
AQUA , OCTOCRYLENE , GLYCERIN , DIBUTYL ADIPATE , COCO-CAPRYLATE , METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO) , CETEARYL ALCOHOL , UNDECYLENOYL PHENYLALANINE , POLYGLYCERYL-6 STEARATE , DIMETHICONE , TITANIUM DIOXIDE , POLYGLYCERYL-6 BEHENATE , ALUMINA , SIMETHICONE , ACRYLATES/ POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER , DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER , SILICA , LARIX SIBIRICA WOOD EXTRACT , ROSA DAMASCENA FLOWER ABSOLUTE , GERANIUM MACRORRHIZUM HERB OIL , PHENOXYETHANOL , ROSA DAMASCENA FLOWER OIL , GLYCERYL STEARATE , POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6 , PARFUM , HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER , ISOHEXADECANE , POLYSORBATE 60 , ETHYLHEXYLGLYCERIN , ALUMINUM HYDROXIDE , CI 77491 , DECYL GLUCOSIDE , POLYMETHYL METHACRYLATE , CI 77492 , ARGININE , HYDROGENATED LECITHIN , PROPYLENE GLYCOL , CI 77891 , XANTHAN GUM , LACTIC ACID , MICA , MANNITOL , CI 77499 , TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE , BENZYL ALCOHOL , BENZYL BENZOATE , CITRAL , CITRONELLOL , EUGENOL , GERANIOL .

Допълнителна информация

Тегло 0.030 kg
Нямате профил?

Регистрация

X
AQUA (вода)

Основа на водната фаза и разтворител на хидрофилни (лесно свързващ с водата) вещества.

OCTOCRYLENE

Octocrylene е съставка участваща при формулирането на продукти за защита от слънцето, както и продукти за грижа за кожата и ноктите и др. Когато се прилага върху кожата, той абсорбира ултравиолетовите лъчи. UV лъчението е значима причина за преждевременно стареене на кожата и допринася за развитието на меланома и други форми на рак на кожата. Може да се използва за предпазване на козметиката и продуктите за лична хигиена от влошаване чрез абсорбиране на UV лъчите.  UV-филтър с много ниско ниво на дразнене в сравнение с останалите UV-филтри.

GLYCERIN

Получен е от мазнини и масла и се използва като овлажнител в козметичните продукти.

DIBUTYL ADIPATE

В козметика се използва за да придава мекота на кожата, също така участва като разтворител за разтваряне на другите вещества.

COCO-CAPRYLATE

съставката е получена от кокосов орех .Използва се, като емолиент (емолиентът предпазва кожата от изсушаване) и кондиционер за кожа (овлажнител). Омекотява, хидратира, предпазва и придава невероятна гладкост на кожата и косата.

METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL (NANO)

UV филтър, който е предназначен да предпазва кожата от слънцето.

CETEARYL ALCOHOL

Има ко-емулгиращ ефект, който има за цел да стабилизира пяната (да поддържа емулсията) и е биоразградим.

UNDECYLENOYL PHENYLALANINE

Съединение от аминокиселини и липидни остатъци, участва в много формули за козметика и по-специално за избелване и предотвратяване на пигментация.

POLYGLYCERYL-6 STEARATE

Използва се като омекотител и емулгатор в овлажнители и други продукти за грижа за кожата. Сертифициран по ECCOCERT.

DIMETHICONE

е полимер и в козметиката участва във формула за производство на козметика като почистващ агент, защита на кожата, поддръжка на косата и др.

TITANIUM DIOXIDE

е естествен минерал . Използва се като UV филтър за приготвяне на козметика и продукти за лична хигиена, които се прилагат върху кожата (включително областта на окото), ноктите и устните, докарване на бели цветове на някои продукти. Той е важна активна съставка, използвана в някои слънцезащитните продукти . Той поглъща, отразява и разпръсква светлина (включително ултравиолетовите лъчи от слънцето).

 

POLYGLYCERYL-6 BEHENATE

Агент сертифициран по ECOCERT за стабилизиране на емулсията.

ALUMINA

Природно срещащ се минерал, състоящ се от кислород и алуминий. Използван като абразив, сгъстяващ агент и абсорбент в козметиката. Също така се използва в продуктите за лична хигиена, в почистващи продукти, червила, блузи и други продукти.

SIMETHICONE

антипенителен агент и в козметиката участва в продуктите за лична хигиена, продукти за тяло, коса и грижа за кожата и др. Симетикон е съставка, която се използва намаляване на готовите продукти да генерират пяна, когато се разклащат.

 

ACRYLATES/ POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER

Стабилизатор, използван най-вече в продуктите за оформяне на косата, добавяне на тяло и предпазване от влага. Той притежава множество функции и може да работи като филмообразуващ агент, агент за фиксиране на коса, суспендиращ агент и антистатичен агент. Понякога се използва и като хидроизолационен агент в козметичните продукти и др. Той е широко използван от козметичната индустрия в продукти като боя за коса, спирала, лак за нокти, червило, лак за коса, измиване на тялото, слънцезащитен крем и анти-стареене.

DIMETHICONE/ VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER

силиконови полимери, които се използват продукти грижа за кожата и косата, гримове, дезодоранти и др. Тяхното приложение е като агент за регулиране на вискозитета, стабилизатор на емулсия и др.

SILICA

Минерал, който се използва широко в козметичните продукти, продукти за устната кухина и много други. Използва се като абразис и регулатор на вискозитет.

LARIX SIBIRICA WOOD EXTRACT

Използва се в продукти грижа за кожата, грижа за косата и др. Функцията му е антимикробно, защита на кожата, антиоксидантен и против пърхот, избелващ, средство против стареене, тонизиращи и др.

ROSA DAMASCENA FLOWER ABSOLUTE

Абсолюто, добивано от маслодайната роза, има силно овлажняващо и хидратиращо въздействие и е подходящо за всички типове кожа. Извлечено чрез деликатен и продължителен процес, розовото абсолю концентрира в себе си всички известни свойства на розовото масло, като добавя към тях антисептичен и противовъзпалителен ефект. Използва се за успокояване на суха и раздразнена кожа.

 

GERANIUM MACRORRHIZUM HERB OIL

има сладък мирис подобяващ на роза ,намира широко приложение в парфюмерията, ароматерапията и козметиката. В парфюмерията влиза в състава на мъжките парфюми. Козметичните употреби на маслото са за избелващ ефект, пигментирани петна и петна по лицето и кожата. При парфюмерията е отличен фиксатор.

PHENOXYETHANOL

Използва се като консервант в козметичните продукти, също така като стабилизатор в сапуни и парфюми.

ROSA DAMASCENA FLOWER OIL

Българското розово масло е едно от най-висококачествените етерични масла в света.
Широката му употреба още от древността е познато в козметиката на маслото е подмладяващо, тъй като задейства заздравителните и регенериращи процеси в кожата, омекотяващо или за успокояване на зачервената и склонна към раздразнение кожа, подобрява еластичността. В грижа за косата се използва за подобряване на космените фоликули, блясъка на косата. Помага в борбата с пърхот и др. В ароматерапията се използва за отпускане при стрес и депресия.

GLYCERYL STEARATE

получава се от растителни мазнини и емулгатор. Използва се широко в козметиката за производство на кремове, лосиони, прахове, сенки, продукти за поддържане на коса и др. Придава мек и гладък външен вид на кожата и балансира хидратацията.

POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6

е полимер, помага за стабилизацията на козметичната формула и служи като защитава повърхността на кожата.

PARFUM

 

HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER

Желиращ агент, който се използва за омекотяване, емулгатор и стабилизатор.

ISOHEXADECANE

Чист емолиент, който е без цвят и мирис, но прави кожата изключително мека. Намира се в продуктите за слънцезащита, дезодоранти, балсам за устни и др.

POLYSORBATE 60

Сгъстител

ETHYLHEXYLGLYCERIN

Многофункционален овлажнител, също така тя запазва козметичния продукт в търговския и вид.

ALUMINUM HYDROXIDE

минерал, намиращ се в природата. Среща се в козметиката в продукти за лична хигиена, гримове, лосиони, почистващи продукти, продукти грижа за кожата и продукти за слънце.

CI 77491

 

DECYL GLUCOSIDE

Среща се във всички видове козметика. Има овлажняващи свойства.

POLYMETHYL METHACRYLATE

Полимер, използван в продукти грижа за кожата, гримове и др. Функцията му е като филмообразувател, регулатор на вискозитета и др.

CI 77492

 

ARGININE

Аминокиселина, която има роля за клетъчното деление, заздравяване на рани, растеж на хормона и др. Има антиоксидантно действие, хидратира, среща се в продукти грижа за кожа.

HYDROGENATED LECITHIN

Естествена смес от олеинова, палметинова и стеаринова киселина. Използва се в много козметични продукти. Лецитинът подобрява кожата от сухота и лющене и възстановява еластичността на кожата. И помага още за намаляване на повърхностното напрежение на веществата, които ще се емулгират.

 

PROPYLENE GLYCOL

Пропилен гликолът се използва в производството на козметични продукти, лекарства, храни и др. Има овлажняващи, възстановяващи еластичността, намялва сухота и лющене на кожата и др. Също така се използва като разтворител, регулатор на вискозитета и др.

CI 77891

 

XANTHAN GUM

Получава се от царевичен сироп и глюкоза. Участва във формулата на много козметични продукти като грижа за кожа, за коса и устна хигиена. Неговата функция е като свързващо вещество, стабилизатор на емулсия, повърхностно активно вещество (почистващи свойства) и др.

LACTIC ACID

Млечната киселина, получена чрез ферментация на захари, използва се в много козметични средства, като овлажнител. Участва още в кремовете за анти-стареене, намаляване на пигменатация и др.

MICA

е естествен силикатен минерал и се използва в козметиката за придаване на блестящ външен вид на козметичните продукти, като грим, грижа за кожата и др.

MANNITOL

е захарен алкохол, но понятието „захарен алкохол“ не е онзи алкохол, който ние всички познаваме. Всъщност е захар с алкохолна странична верига, който не позволява да се разгражда. Използва се като овкусител, овлажнител и средство за подобряване на вида на кожата.

CI 77499

 

TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE

Свързващо вещество и емулгатор.

BENZYL ALCOHOL

е органичен алкохол, съдържащ плодове. Използва се широко в много видове козметика като за лична хигиена, бебешка, за баня, грижа за косата и кожата и др. Участва като разтворител, консервант, Ph-регулатор и др.

BENZYL BENZOATE

Органичен алкохол, съдържащ плодове и чайове. Използва се широко в много видове козметика като за лична хигиена, бебешка, за баня, грижа за косата и кожата и др. Участва като разтворител, консервант, Ph-регулатор и др.

CITRAL

Съставка, която се съдържа в някои етерични масла, силна и свежа миризма подобяващ лимонени кори, изпозлва се в парфюмерията и козметиката за подобряване на аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, според Европейското законодателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

CITRONELLOL

е съставка, която се съдържа в някои етерични масла, сладкия му аромат се използва в парфюмерията и козметиката за подобрява аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

EUGENOL

Съставка, която се съдържа в някои етерични масла, в козметиката се използва като ароматна съставка.

GERANIOL

е съставка, която се среща в някои етерични масла и се счита за високо ценено масло в козметиката, парфюмерията и ароматерапията. Той е естествен антиоксидант, в козметиката се използва за суха и чувствителна кожа, сладък и хубав аромат подобяващ на роза. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.