Следвайте ни:
Image Alt

Shop

грижа за лице

Хидратиращ и избелващ Активен нощен крем за лице с витамини Б5 ,Б3 ,Е /30 мл

Активен през цялата нощ избелващ крем за лице с лек и нежен аромат на розово масло и розово абсолю

  • От суха до нормална кожа
  • Хидратира добре без да омазнява кожата, прави я мека и еластична
  • Поддържа кожата подхранена
  • Формулата е обогатена с витамин Е, В5 и В3 и подпомага за избледняване на петна и несъвършенства

Нощта е най-подходящото време за ефективното изсветляването на кожата. ECOCERT сертифициран комплекс подпомага бърз ефект в 7-дневен срок. За зона на комфорт във времето на съня, този крем е обогатен с висока доза хидратация и розово масло, розово абсолю, маслиново масло, овесени протеини, комплекс от витамини Б5, Б3 и витамин Е.

27.99лв.

Описание

          От суха до нормална кожа

  • Хидратира добре без да омазнява кожата, прави я мека и еластична
  • Поддържа кожата подхранена
  • Формулата е обогатена с витамин Е, В5 и В3 и подпомага за избледняване на петна и несъвършенства

Нощта е най-подходящото време за ефективното изсветляването на кожата. ECOCERT сертифициран комплекс подпомага бърз ефект в 7-дневен срок. За зона на комфорт във времето на съня, този крем е обогатен с висока доза хидратация, с лек и нежен аромат на розово масло и  розово абсолю, маслиново масло, овесени протеини, комплекс от витамини Б5, Б3 и витамин Е.

Активни съставки:

Масло от Ший-Регенерира кожата;
Стимулира производството на колаген, което прави кожата по-силна, по-еластична и по-млада ,
масло от ший намалява осезаемо риска от ранна поява на бръчки, Премахва бръчки, фини линии и белези ,Антиоксидант, има Противовъзпалително действие.
Стимулира повърхностната микроциркулация
дълбоко хидратира укрепва кожата .
Маслиново масло-Естествен антиоксидант, изключително богато на витамин Е. Действа подхранващо и успокояващо на кожата, предпазва я от изсъхване и образуване на бръчки.

Розово абсолю- се получава чрез екстракция на розов конкрет .Притежава силен хидратиращ ефект.
Българско розово масло-Основните ползи на розовото масло, използвани и търсени в козметологията е, че то изглажда бръчките, като стимулира синтеза на колаген, тонизира и успокоява възпалена кожа, намалява белези и стрии. Особено се препоръчва при суха и чувствителна кожа. Розовият конкрет се получава чрез екстракция без нагряване на свежи листенца с последващо отстраняване на екстрагента ( разтворителя ). Розовият конкрет представлява восъкоподобна маса с много сложен състав с аромат на роза. Той притежава антисептично, противоревматично, бактерицидно и заздравяващо раните действие и в същото време се характеризира с ниска токсичност. Може да се използва даже и при грижа за детската кожа. Той действа подмладяващо, регенериращо, тонизиращо върху кожата, повишава еластичността и стегнатостта и, нормализира работа на мастните и потни жлези. Розовата вода е използвана за освежаване на лицето от пeрсийските и арабски жени още през IX – X век и е много популярна и до днес. Получава се при дестилацията на Роза Дамасцена. Притежава възхитителен аромат на свежооткъснат розов цвят. Розовата вода допринася не само за аромата на козметичните средства, но и успокоява, тонизира, подобрява цвета на лицето и поддържа водния баланс на кожата. Допринася за еластичността и укрепване на кожните капиляри, предотвратява появата на бръчки.

Витамин Б5:Полза на витамина е, че той може да помогне да се заличат белезите. Като антиоксидант, ускорява заздравяването на увредената кожа и предотвратява задържането на белезите за по-дълго време. В допълнение, поддържа кожата хидратирана и помага да се възстановяват увредените области.

Витамин В3 играе важна роля в борбата с хиперпигментацията. Той има способността да потиска трансфера на меланин от клетките, които го произвеждат, към повърхностните кожни клетки, в които се натрупва този пигмент. В резултат на това наличните пигментни петна избледняват и се предотвратява образуването на нови.При бръчки ,загуба на еластичност, торбички , подпухване, отпускане на кожа.Витамин В3 потиска отделянето на възпалителни вещества, стимулира синтеза на колаген, ограничава загубата на еластин и задържането на излишна вода в кожата. Предотвратява снижаването на кожния имунитет, причинено от UV лъчите, ниацинамидът е перфектният помощник за предпазване от преждевременно стареене.

Витамин Е предотвратява образуването на бръчки като блокира увреждането на свободните радикали. Той третира бръчките, като увеличава производството на колаген и съединителната тъкан, която поддържа еластичната кожа. Витамин Е също третира бръчките, като поддържа новия растеж на клетките на кожата и ускорява регенерацията на клетките.Кафяви петна: Кафяви петна по кожата са причинени от стареене, увреждане на свободните радикали.Витамин Е предотвратява и възстановява увреждането на свободните радикали. Той спомага за облекчаване и изглаждане на грубата кожа чрез приглаждане на клетъчните мембрани и насърчаване на регенерацията на клетките.

Маслиново масло

Естествен антиоксидант, изключително богато на витамин Е. Действа подхранващо и успокояващо на кожата, предпазва я от изсъхване и образуване на бръчки.

Sibwhite – GLYCERIN, LARIX SIBIRICA WOOD EXTRACT(конбинира овесени протеини)Глицерин  и екстракт от дърво Larix sibirica   действа като средство против стареене, антиоксидант, защита и избелване. Това е дървен екстракт от растение ларикс сибирикаин в глицеринова среда. Той предлага глобално действие чрез подобряване на тонуса на кожата и защита на кожата от признаци на стареене. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:Нанесете от крема вечер, върху предварително почистена кожа, с леки кръгови движения до пълното му попиване.

СЪСТАВКИ:
AQUA , COCO-CAPRYLATE , CETEARYL ALCOHOLISONONYL ISONONANOATE , GLYCERIN , UNDECYLENOYL PHENYLALANINE , BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER , POTASSIUM OLIVOYL HYDROLYZED OAT PROTEINPAPAIN , POLYGLYCERYL-6 STEARATE , ROSA DAMASCENA FLOWER ABSOLUTE , CALCIUM PANTOTHENATE , ROSA DAMASCENA FLOWER OIL , GLYCERYL OLEATE , GERANIUM MACRORRHIZUM HERB OIL , LARIX SIBIRICA WOOD EXTRACT , XANTHAN GUM , GLYCERYL STEARATE , CAPRYLYL GLYCOL , TOCOPHERYL ACETATE , POLYGLYCERYL-6 BEHENATE , NIACINAMIDE , PANTHENOL , POTASSIUM LACTATE , SERINE , ALANINE , PROLINE , PROPYLENE GLYCOL , ARGININE , LACTIC ACID , SODIUM CITRATE , PHENOXYETHANOL , BENZYL ALCOHOL , BENZYL BENZOATE , CITRAL , CITRONELLOL , EUGENOL , GERANIOL

Допълнителна информация

Тегло 0.075 kg
Нямате профил?

Регистрация

X
AQUA (вода)

Основа на водната фаза и разтворител на хидрофилни (лесно свързващ с водата) вещества.

COCO-CAPRYLATE

съставката е получена от кокосов орех .Използва се, като емолиент (емолиентът предпазва кожата от изсушаване) и кондиционер за кожа (овлажнител). Омекотява, хидратира, предпазва и придава невероятна гладкост на кожата и косата.

CETEARYL ALCOHOL

Има ко-емулгиращ ефект, който има за цел да стабилизира пяната (да поддържа емулсията) и е биоразградим.

ISONONYL ISONONANOATE

е мастна киселина и се използва като свързващо вещество, като кондиционер в продукти за коса, повърхностно активно вещество (почистващи свойства) и др.

GLYCERIN

Получен е от мазнини и масла и се използва като овлажнител в козметичните продукти.

UNDECYLENOYL PHENYLALANINE

Съединение от аминокиселини и липидни остатъци, участва в много формули за козметика и по-специално за избелване и предотвратяване на пигментация.

BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER

Маслото от шеа е богато на наситени и ненаситени мастни киселини. Съдържа витамини A, E и Д. Използва се широко в козметика и медицината в направата на кремове против стареене, бебешки козметични продукти и много други. Известно е с естествения си слънцезащитен фактор. Има подхранващо въздействие върху косата и кожата.

POTASSIUM OLIVOYL HYDROLYZED OAT PROTEIN

Нов емулгатор, от растителен произход, който съчетан с липидните вериги на маслиново масло. Благодарение на специалния си състав, той може да действа като полифункционален емулгатор с емулгираща способност и омекотяваща способност, защита на кожата, успокояваща и възстановителна способност, не дразни кожата и е биоразградим. В козметиката се използва за формулиране в широка гама от емулсии за грижа за кожата, "напълно естествени", подходящи за чувствителна и деликатна кожа (суха кожа, бебешка кожа, атопични кожи и др.).

PAPAIN

разграждащ се протеинов ензим, който се намира в Папая. В козметика се използва за ексофолиращи продукти за премахване на мъртвата кожа, използва се широко в много видове козметика.

POLYGLYCERYL-6 STEARATE

Използва се като омекотител и емулгатор в овлажнители и други продукти за грижа за кожата. Сертифициран по ECCOCERT.

ROSA DAMASCENA FLOWER ABSOLUTE

Абсолюто, добивано от маслодайната роза, има силно овлажняващо и хидратиращо въздействие и е подходящо за всички типове кожа. Извлечено чрез деликатен и продължителен процес, розовото абсолю концентрира в себе си всички известни свойства на розовото масло, като добавя към тях антисептичен и противовъзпалителен ефект. Използва се за успокояване на суха и раздразнена кожа.

 

CALCIUM PANTOTHENATE

Наричан още витамин B5 и в козметиката неговата функция е за подхранване на кожа и коса, като овлажнител, като омекотител на кожата и косата и лечение на акне.

 

ROSA DAMASCENA FLOWER OIL

Българското розово масло е едно от най-висококачествените етерични масла в света.
Широката му употреба още от древността е познато в козметиката на маслото е подмладяващо, тъй като задейства заздравителните и регенериращи процеси в кожата, омекотяващо или за успокояване на зачервената и склонна към раздразнение кожа, подобрява еластичността. В грижа за косата се използва за подобряване на космените фоликули, блясъка на косата. Помага в борбата с пърхот и др. В ароматерапията се използва за отпускане при стрес и депресия.

GLYCERYL OLEATE

Получава се от масла и мазнини, спомага за образуването и стабилизиране на емулсии и като кондиционер на кожата (омекотява и прави гладка кожата).

GERANIUM MACRORRHIZUM HERB OIL

има сладък мирис подобяващ на роза ,намира широко приложение в парфюмерията, ароматерапията и козметиката. В парфюмерията влиза в състава на мъжките парфюми. Козметичните употреби на маслото са за избелващ ефект, пигментирани петна и петна по лицето и кожата. При парфюмерията е отличен фиксатор.

LARIX SIBIRICA WOOD EXTRACT

Използва се в продукти грижа за кожата, грижа за косата и др. Функцията му е антимикробно, защита на кожата, антиоксидантен и против пърхот, избелващ, средство против стареене, тонизиращи и др.

XANTHAN GUM

Получава се от царевичен сироп и глюкоза. Участва във формулата на много козметични продукти като грижа за кожа, за коса и устна хигиена. Неговата функция е като свързващо вещество, стабилизатор на емулсия, повърхностно активно вещество (почистващи свойства) и др.

GLYCERYL STEARATE

получава се от растителни мазнини и емулгатор. Използва се широко в козметиката за производство на кремове, лосиони, прахове, сенки, продукти за поддържане на коса и др. Придава мек и гладък външен вид на кожата и балансира хидратацията.

CAPRYLYL GLYCOL

Овлажняващ и подхранващ агент, има антибактериална активност и др. Участва в продукти за лична хигиена, овлажняващи кремове, слънцезащитни продукти, анти-стареене, гримове и др.

TOCOPHERYL ACETATE

Познат още като витамин Е и естествен антиоксидант, който обикновено се получава от растително масло, предпазва кожата от излагане на ултравиолетови лъчи, токоферолът хидратира кожата, предпазва кожата от преждевременно състаряване, също така се използва като консервант и др.

POLYGLYCERYL-6 BEHENATE

Агент сертифициран по ECOCERT за стабилизиране на емулсията.

NIACINAMIDE

Витамин B3, участва в слънцезащитни продукти за предпазване на кожата от ултравиолетови лъчи, които могат да доведат до преждевременно състаряване на кожата, пигментация, лунички и др. Участва също така в продукти за анти-ейдж, подобрява еластичността, нямалява сухотата и лющенето на кожата.

PANTHENOL

получава се от витамин В5, известен също като пантотенова киселина. В козметиката участват във формули на продуктите за лична хигиена, продукти за грижа за кожата, продукти за грижа на косата и др. Пантенолът придава на кожата мек и гладък външен вид и я хидратира. Има противовъзпалителни и регенериращи свойства при увредена кожа. Подобрява функцията на кожата и нейната еластичност. Пантенолът и пантотеновата киселина в продуктите за грижа за косата - подобряват външния вид на коса, гъвкавостта и блясъка, подобряват структурата на косъма, която е била увредена физически или химическо третиране.

POTASSIUM LACTATE

Естествена органична киселина. Има овлажняващи, стягащи, ексфолиращи свойства, ph-регулатор и разтворител.

SERINE

Естествена аминокиселина, която е важна в човешкият организъм. Серинът се използва като средство за подхранване на кожата, за подхранване на косата и я прави здрава и гладка. Аминокиселините са важни за производство на колаген за да повишат еластичността на кожата, предпазват от изсушаване и задържат влагата.

ALANINE

Аминокиселина, която се произвежда от тялото или от други източници като месо, ядки, яйца, риба и др. В козметиката се използва за подхранване на кожата, а в продукти за коса като кондиционери.

PROLINE

Аминокиселина синтезирана и създадена от човешкото тяло, която участва в производството на колаген и се използва в продукти за анти-ейдж, подновява стареещите кожни клетки. Пролинът прави кожата по-блестяща, намалява бръчките и стареенето кожата.

PROPYLENE GLYCOL

Пропилен гликолът се използва в производството на козметични продукти, лекарства, храни и др. Има овлажняващи, възстановяващи еластичността, намялва сухота и лющене на кожата и др. Също така се използва като разтворител, регулатор на вискозитета и др.

ARGININE

Аминокиселина, която има роля за клетъчното деление, заздравяване на рани, растеж на хормона и др. Има антиоксидантно действие, хидратира, среща се в продукти грижа за кожа.

LACTIC ACID

Млечната киселина, получена чрез ферментация на захари, използва се в много козметични средства, като овлажнител. Участва още в кремовете за анти-стареене, намаляване на пигменатация и др.

SODIUM CITRATE

Естествена съставка, която се добива от цитрусови плодове. Използва се за регулиране на ph.

PHENOXYETHANOL

Използва се като консервант в козметичните продукти, също така като стабилизатор в сапуни и парфюми.

BENZYL ALCOHOL

е органичен алкохол, съдържащ плодове. Използва се широко в много видове козметика като за лична хигиена, бебешка, за баня, грижа за косата и кожата и др. Участва като разтворител, консервант, Ph-регулатор и др.

BENZYL BENZOATE

Органичен алкохол, съдържащ плодове и чайове. Използва се широко в много видове козметика като за лична хигиена, бебешка, за баня, грижа за косата и кожата и др. Участва като разтворител, консервант, Ph-регулатор и др.

CITRAL

Съставка, която се съдържа в някои етерични масла, силна и свежа миризма подобяващ лимонени кори, изпозлва се в парфюмерията и козметиката за подобряване на аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, според Европейското законодателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

CITRONELLOL

е съставка, която се съдържа в някои етерични масла, сладкия му аромат се използва в парфюмерията и козметиката за подобрява аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

EUGENOL

Съставка, която се съдържа в някои етерични масла, в козметиката се използва като ароматна съставка.

GERANIOL

е съставка, която се среща в някои етерични масла и се счита за високо ценено масло в козметиката, парфюмерията и ароматерапията. Той е естествен антиоксидант, в козметиката се използва за суха и чувствителна кожа, сладък и хубав аромат подобяващ на роза. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.