Следвайте ни:
Image Alt

Shop

грижа за тяло

Успокояващ Душ гел с масло от лавандула-250 мл

  • Подхранва и омекотява кожата, придава копринено усещане
  • Тонизира и поддържа свеж вид на кожата
  • Силно овлажняващи и хидратиращи свойства
  • Подходящ за всеки тип кожа

8.99лв. 5.84лв.

Код: 40 Категория: Етикет:

Описание

  • Подхранва и омекотява кожата, придава копринено усещане
  • Тонизира и поддържа свеж вид на кожата
  • Силно овлажняващи и хидратиращи свойства
  • Подходящ за всеки тип кожа

Нов иновативен, мек, богат пенител, комбинация с лавандуловото масло тонизира и поддържа свежия вид на кожата. Успокоява, хидратира и подобрява тонуса.

Активни съставки:

Натурално етерично масло от лавандула

Действа успокояващо, релаксиращо и облекчава нервното напрежение. Успокоява кожните раздразнения и е ефикасно средство при екзема, дерматит, стрии по кожата, гъбички, акне.

Действа антисептично.

 

Начин на употреба: Нанесете с нежни масажни движения върху влажно тяло.

СЪСТАВ:
AQUA , SODIUM LAURETH SULFATE , SODIUM COCOAMPHOACETATE , COCO-GLUCOSIDE , COCO-GLUCOSIDE , SODIUM OLIVOYL/ COCOYL AMINOACIDS FRUCTOSIDE , LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL , PARFUM , C12-13 ALKYL LACTATE , DISODIUM EDTA , GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE , METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE & METHYLISOTHIAZOLINONE , LINALOOL , CITRONELLOL , COUMARIN , GERANIOL .

Допълнителна информация

Тегло 0.250 kg
Нямате профил?

Регистрация

X
AQUA (вода)

Основа на водната фаза и разтворител на хидрофилни (лесно свързващ с водата) вещества.

SODIUM LAURETH SULFATE

Натриев лаурет сулфат е ПАВ (Повърхностно активно вещество) и има миещи, разпенващи свойства. Намира се широко в различни козметични продукти, неговата цел е да премахнат замърсяванията от кожата и косата, също така има приложение и в производство на миещи и перилни препарата.

SODIUM COCOAMPHOACETATE

Амфотерен (проявява киселинен и основен характер) ПАВ (Повърхностно активно вещество), получено на основата на мастни киселини от кокосово масло. Основните свойства са да подобрява разпенващата способност, има меко почистващо действие в меки и не дразнещи шампоани за деца и възрастни, създава приятен сетивен опит.

COCO-GLUCOSIDE

Естествен сърфактант. Изключително мек и е един най-нежните добре почистващи агенти, много добра разпенващи свойства, биоразградим, също така той е походящ за почистването на чувствителна кожа, а в продуктите на грижа за косата омекотява структурата на косъма и позволява лесно разресване.

COCO-GLUCOSIDE

Естествен сърфактант. Изключително мек и е един най-нежните добре почистващи агенти, много добра разпенващи свойства, биоразградим, също така той е походящ за почистването на чувствителна кожа, а в продуктите на грижа за косата омекотява структурата на косъма и позволява лесно разресване.

SODIUM OLIVOYL/ COCOYL AMINOACIDS FRUCTOSIDE

силно пенещи повърхностно активни вещества, получени от плодова захар, от кокосово масло и зехтин и частичната натриева сол - напълно естествена, напълно екологично чисти.

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL

Лавандуловото масло участва във формули на козметични продукти като кремове, лосиони, парфюми и др. То има подхранващо, стимулиращо регенерацията на клетките, дезодориращо и успокояващо действие. Лавандуловото масло участва в продуктът за чувствителна кожа, продукти за грижа за бебето и др.

В ароматерапията, то най-често се прилага при състояния на безпокойство, стрес, безсъние и др. тъй като се смята че има благоприятно отпускащо и релаксиращо действие.

PARFUM

 

C12-13 ALKYL LACTATE

Многофункционален агент, едни от тях е като овлажняващ ефект, анти-дразнещи свойства и може да се използва в широка гама продукти за лична хигиена и др. Този продукт е лек агент за намаляване на миризмата, който позволява да има участие във формулировката на дезодоранти, в анти-пърхот формулировките намаляват дразненето и сърбежа, имат ефект на кондициониране на косата.

DISODIUM EDTA

В производството може да се използва като консервант, стабилизатор, хелатор, среща се в козметиката и продуктите за лична хигиена тези съставки се използват широко и могат да бъдат намерени в овлажнители, продукти за почистване на кожата, продукти за лична чистота, сапуни за баня, шампоани, балсами и др. Също така се използва  за да се защитят ароматните съединения и да се предотврати гранясването/разваляне.

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE

Получен е от бобови растения, универсално използваем полимер в шампоани и агенти за последваща обработка на косата с висока кондиционираща способност.

METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE & METHYLISOTHIAZOLINONE

са широко използвани консерванти, които са течни козметични продукти и продукти за лична хигиена.  И двата консерванта инхибират (подтискат) растежа на бактериите в козметичните продукти.

 

LINALOOL

Може да се срещне в продукти като грижа за косата, хигиенни продукти, перилни препарати, овлажнители, червила и др. Той се използва като ароматно средство. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

CITRONELLOL

е съставка, която се съдържа в някои етерични масла, сладкия му аромат се използва в парфюмерията и козметиката за подобрява аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

COUMARIN

Има сладък ванилов аромат. В козметиката се използва като ароматна съставка в продукти за грижата за кожата, ръце, в продуктите за лична хигиена, почистващи продукти и др.

GERANIOL

е съставка, която се среща в някои етерични масла и се счита за високо ценено масло в козметиката, парфюмерията и ароматерапията. Той е естествен антиоксидант, в козметиката се използва за суха и чувствителна кожа, сладък и хубав аромат подобяващ на роза. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.