Следвайте ни:
Image Alt

Shop

грижа за ръце и тяло

Овлажняващ Глицеринов сапун за лице и тяло с Лавандулово масло 90 гр

Глицеринов сапун съчетан с лавандулово масло придава омекота, хидратира и успокоява вашата кожа. Кожата остава с прекрасен аромат на лавандула.

3.00лв. 1.80лв.

Описание

Глицеринов сапун съчетан с лавандулово масло придава омекота, хидратира и успокоява вашата кожа. Кожата остава с прекрасен аромат на лавандула.

Сапуните убиват 99,99% от обикновените бактерии, като същевременно поддържа ръцете ви с  тонизиращи, хидратиращи и омекотяващи съставки.Eтеричното масло от лавандула е известно като едно от най-популярните етерични масла и е установено антибактериална активност срещу различни патогенни бактерии при човека.Релаксираща лавандула оставя кожата ви да се чувства обновена и освежена с копринено,успокояващо усещане без да изсушава кожата.

Активни съставки:

Натурално етерично масло от лавандула

Действа успокояващо, релаксиращо и облекчава нервното напрежение. Успокоява кожните раздразнения и е ефикасно средство при екзема, дерматит, стрии по кожата, гъбички, акне.

Глицерин -засилва образуването на нови кожни клетки, ускорява оздравителния процес на кожата  което помага за намаляване на възпалителните процеси и състояния като псориазис и екземи.

СЪСТАВ:
SODIUM STEARATE, AQUA , PROPYLENE GLYCOL , GLYCERIN , SODIUM MYRISTATE, LAURAMIN OXIDE, COCAMIDE DEA, SODIUM LAURYL SULFATE , LAVANDULA OFFICINALIS FLOWER OIL , SODIUM CITTRATE, BENZOPHENONE-3, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL , LINALOOL , CITRONELLOL , GERANIOL , LIMONENE , HEXYL CINNAMAL , CI77891, CI14720, CI19140, CI61585

Допълнителна информация

Тегло 0.060 kg
тегло (кг)

0.060, 0.090

Нямате профил?

Регистрация

X
AQUA (вода)

Основа на водната фаза и разтворител на хидрофилни (лесно свързващ с водата) вещества.

PROPYLENE GLYCOL

Пропилен гликолът се използва в производството на козметични продукти, лекарства, храни и др. Има овлажняващи, възстановяващи еластичността, намялва сухота и лющене на кожата и др. Също така се използва като разтворител, регулатор на вискозитета и др.

GLYCERIN

Получен е от мазнини и масла и се използва като овлажнител в козметичните продукти.

SODIUM LAURYL SULFATE

LAVANDULA OFFICINALIS FLOWER OIL

 

BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL

В козметиката се използва като ароматна съставка в продуктите за лична хигиена, лосиони след баня, продукти за вана, почистващи продукти, продукти за грижа за косата, овлажнители, парфюми, шампоани и продукти за грижа за кожата.

LINALOOL

Може да се срещне в продукти като грижа за косата, хигиенни продукти, перилни препарати, овлажнители, червила и др. Той се използва като ароматно средство. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

CITRONELLOL

е съставка, която се съдържа в някои етерични масла, сладкия му аромат се използва в парфюмерията и козметиката за подобрява аромата на продукта. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

GERANIOL

е съставка, която се среща в някои етерични масла и се счита за високо ценено масло в козметиката, парфюмерията и ароматерапията. Той е естествен антиоксидант, в козметиката се използва за суха и чувствителна кожа, сладък и хубав аромат подобяващ на роза. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, спoред Европейското законoдателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

LIMONENE

Има свеж и сладък цитрусов мирис. Това е естествено вещество, намиращо се в много цитрусови плодове. В козметиката се използва като ароматна съставка при формулирането на продукти за баня, почистващи продукти, продукти за коса, шампоани, разкрасяващи продукти, овлажнители, парфюми и др. Съставката трябва да бъде описана в списък за съставки (INCI) от 2005 година, според Европейското законодателство, за осигуряване на защита страдащите от алергии към аромати, ако количеството в продукта има потенциално въздействие върху хората страдащи от алергии.

 

HEXYL CINNAMAL

Естествена съставка, получена от маслото на лайка, използвана в парфюмите и козметични продукти като ароматизираща добавка