Следвайте ни:
Image Alt

За нас

Damaskina

Дамаскина

Дамаскина ЕООД е фирма, основана през 2014 година с основна дейност производство на козметични продукти и търговия на етерични масла. Фирмата е сравнително млада, но за кратко време навлиза в редица държави. Работим с висококвалифицирани служители, които имат дългогодишен опит в изработването на висококачествена козметика, серии с различни видове етерични масла.
Днес имаме фирмени магазини в Пловдив и Прага. Нашите магазини се отличават не само с красиви продукти, а и с приятната си атмосфера.

натурална

Козметика

Фирмата усилено разширява производството си като създава натурална козметика : грижа за лице, тяло и коса. Продуктите съдържат натурални етеричните масла,произведени от компанията, а в резултат на това ароматът на продуктите е придобит от природата.

m

Продуктите на компанията са защитени със запазена марка, регистрирана в рамките на целия Европейски съюз и извън него с производствен знак DAMASKINA и щемпел според изискванията на съответното законодателство. Продуктите ни са сертифицирани от Министерството на здравеопазването с Здравен сертификат HEALTH CERTIFICATE FOR EXPORT OF COSMETICS PRODUCT.
Компанията следи световните тенденции не само в областта на козметиката, но и в сферата на маркетинга и бизнеса. Искаме да уловим модерните тенденции и да синхронизираме с тях нашите инструменти за продажби, тъй като все повече и повече продажби се случват онлайн, а наред с това и да дадем възможност на повече хора да се докоснат до нашите продукти. Нямаме намерение да прекъсваме личния контакт с клиента и ще продължим да развиваме нашите фирмени магазини и чрез наши партньори, които от една страна ще са отлично място за дегустации на напитки и храни от розово масло, а от друга страна дават възможност на клиентите ни да се запознаят отблизо с нашите продукти.

Rosa Damascena

Роза Дамасцена

Розата винаги е била символ на красота, младост и здраве. Това царствено растение заема специално място в сърцата на хората от древността до наши дни и е в основата на романтични истории, легенди и разкази, които вълнуват и днес. Несравнимият аромат, деликатната нежност и необикновените качества на този дар от природата носят усещане за лукс и радост.

m
Традиции и култура

Долината на розите и тракийските царе

Уникални природни дарове и историческо наследство - това е най-кратката характеристика на Долината на розите в България. Пренесена от Индия през Персия, Сирия и Турция, маслодайната роза намира тук всички благоприятни за виреене условия. От XVII век насам България е един от основните производители на масло от роза. Добиването на българското розовото масло е съпътствано от вековни културни традиции. Розоберът се извършва ръчно, а брането започва много рано сутрин и продължава най-късно до обяд. Българското розово масло печели златни медали на изложения по света. Ритуалът „Розобер и Розоварене“ е ежегодното централно събитие за официалните гости и чуждестранните туристи по време на кулминационния ден на вековния Фестивал на розата в Казанлък.

В древността на територията на китната Розова долина е съществувала богата тракийска култура. Под водите на язовир Копринка се намира единственият, изцяло проучен досега тракийски град Севтополис - древен град, основан от тракийския цар Севт III. В Казанлъшката долина се намират тракийски гробници - шедьоври на монументалното и изобразително изкуство от древността.

m
Изключителни и стилни

Подаръчни сетове

Продуктите, получени от цветовете на Роза Дамасцена и от цветовете на Лавандула са едни от най-добрите, които се използват в грижата за коса, тяло и лице.
Всички продукти от серия съдържат 100% натурални етерични масла без синтетични аромати.

www.instagram.com/damaskina.nature

Instagram

Нямате профил?

Регистрация

X